به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, در جلسهای که با حضور دکتر مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان، حسن فرطوسی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران و روسای سازمانها و دانشگاههای استان در محل مهمانسرای عباسی اصفهان برگزار شد، فعالیتها و رسالتهای تنها مرکز نوع دو یونسکو در زمینه توسعه پارکها و مراکز رشد علم و فناوری در اصفهان (مرکز آیریس) معرفی و گزارشی از دستاوردهای آن ارایه شد.
استاندار اصفهان ضمن اشاره به فعالیت بلندمدت مرکز آیریس و موفقیت آن اظهار کرد: ظرفیتهای عظیمی در بخشهای مختلف استان وجود دارد که با همکاری کمیسیون ملی یونسکو توسعه مییابد.
جمالی نژاد با تاکید بر افزایش همکاری بین دستگاههای اجرایی استان و کمیسیون ملی یونسکو گفت: در این پیوند، دستگاههای اجرایی باید اقدامات خود را در حوزههای مختلف گزارش کنند و از طرفی کمیسیون ملی یونسکو نیز باید از ظرفیتهای موجود بمنظور افزایش تعامل با دستگاههای اجرایی استان اصفهان، استفاده کند.
وی گفت: دیپلماسی عمومی و شهری در شرایط سخت و ناهموار دیپلماسی رسمی، میتواند کمککننده باشد و کنشگران غیردولتی نقش پررنگ و اساسی در این نوع دیپلماسی دارند.
در این جلسه, علاوه بر ارایه معرفی وگزارش عملکرد کلی مرکز آیریس توسط نماینده این مرکز، چالشها، مشکلات و پیشنهادات مرتبط با این مرکز توسط دکتر مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سازمان میزبان مرکز آیریس ارائه شد.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران نیز در این جلسه گفت: این کمیسیون از بخشهای مختلف استان اصفهان به منظور معرفی در سطح بینالمللی حمایت میکند.
حسن فرطوسی با بیان اینکه از دید کمیسیون ملی یونسکو، اصفهان، سراسر ظرفیت است و یکی از مراکز فعال و موفق یونسکو(مرکز آیریس) در این شهر واقع است، گفت: برخی ظرفیتهای این استان فعال است و برخی نیازمند حمایت برای توسعه هستند.
وی خاطرنشان کرد: برای حمایت یونسکو از بخشهای مختلف استان باید همگرایی صورت گیرد و استانداردهای بینالمللی در این زمینهها رعایت شود تا یونسکو بتواند حمایتهای معنوی خود را از این ظرفیتها داشته باشد.
او با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری میان استانداری اصفهان و کمیسیون ملی یونسکو افزود: این تفاهمنامه بدنبال سامان دادن به گفتگوی میان بخشها، دستگاهها و نهادهای مختلف استان اصفهان و کمیسیون ملی یونسکو است.
براساس دعوت و هماهنگی انجام شده توسط استانداری اصفهان، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با ظرفیتهای استان اصفهان آشنا شده و راهکارهای همکاری بررسی شد. همچنین تفاهمنامه همکاری بین استانداری اصفهان و کمیسیون ملی یونسکو منعقد شد.
سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد(یونسکو) در سال ۱۳۸۹ ( ۲۰۱۰ میلادی) پس از بررسیها و ارزیابیهای لازم، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را بهعنوان محل استقرار و میزبان مرکز منطقهای توسعه مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری خود انتخاب کرد.
مرکز منطقه ای توسعه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری (IRIS) با توجه به توافق بین جمهوری اسلامی ایران و یونسکو تاسیس شد و تمرکز اصلی آن بهعنوان یک مرکز نوع دوم یونسکو بر توسعه انتقال فناوری، سازماندهی ظرفیتسازی، ارائه مشاوره، تسهیل تبادل تجربه و آموزش درباره ایجاد و توسعه پارک های علم و فناوری و مراکز رشد است.
تعداد بازدید : ۱۳۷ تاریخ: 1403/11/08
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
اقتدار تکنولوژیک در گرو حمایت از فناوران و فناوریهای نوظهور
آیین اعطای جایزه ملی فناوری نکست ۱۴۰۳ پس از دو روز با اعلام برگزیدگان نهایی به کار خود پایان داد. ا…برگزیدگان نهایی جایزه ملی فناوری نکست 1403 اعلام شدند
در آیین نهایی اعطای جایزه ملی فناوری نکست 1403، برگزیدگان نهایی در سه بخش «فناوریهای مواد و ساخته …